Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kumpis

fotka Kumpis
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kumpis:

vepřová kýta  | 6-7 hřebíčků  | 10 bobulek nového koření  | 10 bobkových listů  | 2-3 lžíce sušené majoránky  | 2 lžičky mleté skořice  | 50 g cukru  |  sůl, ocet

Postup přípravy receptu Kumpis:

Celou vepřovou kýtu (i s kůží) zalijeme 3 % octem svařeným s hřebíčkem, novým kořením, bobkovým listem, majoránkou a solí a dáme na několik dní uležet do chladu. Poté ji přendáme do vařící vody a vaříme na mírném ohni 2-3 hodiny. Z vařené kýty odkrojíme kůži, kýtu posypeme skořicovým sukrem a ve středně teplé troubě 15-30 minut zapečeme. Podáváme teplé i studené s různými přílohami podle chuti


Fotky receptu Kumpis:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kumpis
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !