Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuře a la tetřev

fotka Kuře a la tetřev
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kuře a la tetřev:

1 celé kuře  | 0,5 l bílého vína  | 2 lžíce octa  | 1 dcl vody  | 150 g špeku  | 4 ks cibule  |  sůl  |  pepř  | 5 kuliček jalovce  | 10 kuliček celeho pepře  | 3 ks bobkového listu  | 5 ks nového koření  | 1 kelímek zakysané smetany

Postup přípravy receptu Kuře a la tetřev:

Z vína, vody, octa a koření svaříme lák. Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme, naložíme do vychladlého láku a necháme do druhého dne. Druhý den nakrájíme cibuli a špek na kostičky, touto směsí posypeme kompletně dno většího hlubokého plechu, navrch dáme porce kuřete, podléváme lákem a něco přes hodinu pečeme. Cibule by měla dost ztmavnout. Po upečení kuře vyjmeme, zbylou směs přepasírujeme. Do omáčky zavaříme kysanou smetanu nebo pomazánkové máslo a dáme ještě na chvíli prohřát porce kuřete.
Podáváme s houskovým knedlíkem a rybízem ala brusinky.


Fotky receptu Kuře a la tetřev:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře a la tetřev
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !