Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuře Dijon

fotka Kuře Dijon
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuře Dijon:

4 kuřecí prsíčka  | 2 lžíce medu  | kousek másla  | 3/4 skleničky dijonské hořčice  |  kuřecí vývar  |  šťáva z citronu

Postup přípravy receptu Kuře Dijon:

Kuřecí prsíčka nakrájíme na kousky, osolíme a necháme chvilku odležet. Na pánvi si rozpustíme trochu másla a med, potom přidáme dijonskou hořčici. Do této husté omáčky se zachumlají kuřecí kousky a až zbělají a pustí šťávu, tak je odstavíme z plotny. Takto připravené kuřecí maso necháme marinovat do druhého dne. Po ukončení marinování znovu podusíme a zředíme vývarem tak, aby měla šťáva konzistenci omáčky. Přisolíme a zakápneme citronovou šťávou podle chuti každého.


Fotky receptu Kuře Dijon:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře Dijon
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !