Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuře Marianne

fotka Kuře Marianne
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kuře Marianne:

1 kuře  | 20 g oleje  | 30 g másla  | 30 g mouky  |  petrželku  | 1/4 l bílého vína  | 1/4 l bújonu  | 200 g žampionu  | 50 g rajského protlaku  | 30 g pažitky  | 2 stroužky česneku  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Kuře Marianne:

Kuře nakrájíme na kousky a na oleji opečeme ze všech stran. osolíme, opepříme, přidáme petrželku a česnek. Vše zaprášíme moukou a natřásáme nad ohněm, aby se šťáva s moukou promíchala a přitom se nespálilo kuře. Nakonec zalijeme vínem a na mírném ohni necháme pod pokličkou dusit. Přidáme pokrájené žampiony, protlak a dusíme ještě 30 minut. Podáváme s bílou vekou nebo opečenou bramborovou kaší.


Fotky receptu Kuře Marianne:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře Marianne
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !