Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.04. 2018
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuře na bylinkové pěně

fotka Kuře na bylinkové pěně
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kuře na bylinkové pěně:

2 kuřecí řízky  |  sůl  |  pepř  | 100 g kuřecích prsou  | 1 bílek  | 2 lžíce smetany  | 1 lžíce rukoly  |  olej  | 200 ml vývaru  |  solamyl  | lžíce bílého vína  |  worcesterská omáčka  | lžíce nasekané petržele

Postup přípravy receptu Kuře na bylinkové pěně:

Pro 2 osoby omyjte 2 kuřecí řízky, v každém vytvořte kapsu, osolte a opepřete. Nakrájejte nadrobno cca 100 g kuřecích prsou a smíchejte s 1 bílkem a 3 lžícemi smetany. Vmíchejte 1 lžíci nasekané rukoly, osolte a opepřete. Kapsy naplňte, uzavřete párátkem a na oleji pečte cca 10-15 minut. Zahřejte 200 ml vývaru, zahustěte solamylem, povařte. Ochuťte lžící bílého vína, solí, pepřem a worcesterskou omáčkou. Vmíchejte 1 lžíci nasekané petržele, případně i dalších bylinek.


Fotky receptu Kuře na bylinkové pěně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře na bylinkové pěně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !