Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuře na česneku a octu

fotka Kuře na česneku a octu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuře na česneku a octu:

250 ml vývar kuřecí  | 15 stroužků česnek  | 1 lžíce protlak rajčatový  | dle chuti: sůl a pepř mletý  | dle chuti: bylinky  | 250 ml ocet vinný červený  |  1 ks kuře  | 2 ks rajčata

Postup přípravy receptu Kuře na česneku a octu:

Kuře naporcujeme na 6 kusů, osolíme, opepříme a na másle opečeme nejdříve stehna- asi 5 minut, přidáme prsa, pečeme dalších 10 minut, otáčíme. Vsypeme neloupané stroužky česneku a pod poklicí dusíme asi 20 minut. Vmícháme ocet a vaříme bez poklice asi 10 minut, až se půlka neodpaří. Vmícháme protlak a nahrubo nakrájená rajčata s bylinkami. Dusíme pod poklicí asi 10 minut. Maso vyjmeme, vlijeme vývar a vaříme. Omáčku procedíme, přivedeme znovu k varu a přidáme máslo. Přeléváme přes maso.



Fotky receptu Kuře na česneku a octu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře na česneku a octu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !