Postup přípravy receptu Kuře na mangu:
Koupené mango necháme tak týden dozrát. Rozpálíme troubu nebo gril na nejvyšší stupeň. Mango oloupeme, vypeckujeme, pokrájíme na menší kousky a promícháme s většinou jarní cibulky, kmínem a octem. V další nádobě si připravíme kuskus: Suchý kuskus zalijeme 400 ml vroucí vody, osolíme, zakryjeme a dáme stranou. Marinujeme pokrájená kuř. prsíčka: smícháme zavařeninu s hořčicí, proužky masa položíme na pekáč a potřeme polovinou směsí. Pečeme či grilujeme (na nejvyšší stupen!!) 5-10 min., potom maso otočíme, pomažeme zbytkem "glazury" a ještě 5-10 min. opékáme. Kuře by mělo být propečené a "glazura" by měla bublat. Tou dobou již budeme mít připravený kuskus. Smícháme jej s mangovou omáčkou a podáváme s horkými kousky kuřete. Nakonec ozdobíme zbytkem jarní cibulky..