Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuře na worcesteru

fotka Kuře na worcesteru
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuře na worcesteru :

1 kuře  |  kmín  | Omáčka:  | 2 dl sladkého kečupu  | 120g másla  | 1 lžička kari  | 1 lžička soli  | 1 lžička cukru  | 1 lžička mletého pepře  | 7 stroužků česneku  | 1 lžíce worcesterové omáčky

Postup přípravy receptu Kuře na worcesteru :

Kuře omyjeme a rozčtvrtíme. Osolíme, okmínujeme a rozložíme do pekáče. Troubu předehřejeme na 180 °C, vložíme pekáč s kuřetem a klasicky jej pečeme. Průběžně jej přeléváme a podléváme.

Mezitím si v hrnku rozpustíme máslo, do kterého prolisujeme česnek. Přidáme sůl, pepř, kari, dále přidáme worchester, cukr a nakonec vmícháme kečup. Omáčku prohřejeme. Před dopečením kuře přelijeme touto směsí a ještě asi 15 minut zapékáme.

Kuře na worcesteru podáváme nejlépe s vařeným bramborem.



Fotky receptu Kuře na worcesteru :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře na worcesteru
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !