Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuře nadivoko s jeřabinkami

fotka Kuře nadivoko s jeřabinkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kuře nadivoko s jeřabinkami:

1 malé kuře  | 1 cibule  | 50 g slaniny  | dle potřeby: máslo  | dle chuti: sůl  | 2 bobkové listy  | 4 hřebíčky  | 6 zrnek pepře  | 6 zrnek nového kořeni  | 1 špetka tymiánu  | dle chuti: zázvoru  | 1 sklenice bílého vina  | 4 lžíce jeřabinek

Postup přípravy receptu Kuře nadivoko s jeřabinkami:

Očištěné kuře rozdělíme na čtvrtky a opečeme na
másle s drobně nakrájenou cibulí a slaninou. Osolíme je, okořeníme, podlijeme vínem a pečeme. Občas je poléváme vypečenou šťávou, podle potřeby podléváme vodou. Když je maso téměř měkké, vyjmeme ze šťávy celá koření, přidáme sladkoplodé jeřabinky a ještě 10 minut pečeme. Podáváme s rýží přelitou šťávou z kuřete. K přípravě můžeme použít i kompotované jeřabinky.


Fotky receptu Kuře nadivoko s jeřabinkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře nadivoko s jeřabinkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !