Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuře po cikánsku

fotka Kuře po cikánsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuře po cikánsku:

1 kuře  | 4-5 špekáčků  | 3-4 cibule  |  sůl  |  směs cikánského koření „Romeo“

Postup přípravy receptu Kuře po cikánsku:

Omyté kuře rozdělíme na čtvrtky a osolíme. Na půlkolečka (asi 3 mm silná) nakrájíme 3 – 4 větší cibule a 4 – 5 špekáčků. Nakrájenou cibuli a špekáčky nasypeme na pekáček a rovnoměrně rozprostřeme. Na to položíme osolené čtvrtky kuřete, které hustě posypeme směsí cikánského koření „Romeo“. Podlijeme vodou (pekáček přikryjeme) a dáme péct. Občas trochu podlijeme, aby se cibule a špekáčky nepřichytly. Pečeme tak dlouho, až je kuře měkké. Ke konci pečení sundáme z pekáčku pokličku, zvýšíme teplotu v troubě a za stálého polévání výpekem opečeme kůži z kuřete do červena.

Podáváme nejlépe s bramborovými knedlíky, vařeným bramborem, rýží nebo pečivem.


Fotky receptu Kuře po cikánsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře po cikánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !