Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuře s žemlovou nádivkou

fotka Kuře s žemlovou nádivkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kuře s žemlovou nádivkou:

4 kuřecí stehna s kůží  | 100 g másla  | 1 balení Hera  | 1 špetku soli  | 2 lžíce Tatarské omáčky HELLMANN’S  | 100 g šunky  | 100 g nastrouhaného parmazánu  | 1 vejce  | 2 housky  | 1 špetku muškatového oříšku  | 2 lžíce Bylinkové omáčky HELLMANN’S

Postup přípravy receptu Kuře s žemlovou nádivkou:

Kuřecí stehna omyjeme, osušíme a osolíme. Housky nakrájíme na kostičky, vložíme do mísy a přidáme vejce, šunku nakrájenou na kousky, nastrouhaný sýr a bylinkovou omáčku. Vše dobře promícháme, osolíme a přidáme nastrouhaný muškátový oříšek. Naplníme stehna (směs vkládáme pod kůži) a vložíme je do pekáče s tukem. Pečeme v předehřáté troubě na 220 °C po dobu 30-40minut. Rozehřejeme máslo a kuře jím potíráme. Podáváme s tatarskou omáčkou HELLMANN’S.


Fotky receptu Kuře s žemlovou nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře s žemlovou nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !