Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuře v koprové omáčce

fotka Kuře v koprové omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kuře v koprové omáčce:

2 malá kuřata  | 15 čerstvých hřibů  | 2 cibule  | 100 g másla  | 150 ml kysané smetany  | 4 lžíce sekaného kopru  | 2 lžíce mouky  |  sůl, pepř,

Postup přípravy receptu Kuře v koprové omáčce:

Kuřata rozpulíme, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na kolečka, houby na plátky. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme cibuli a houby, na ně položíme půky kuat a vše opečeme. Pak kuřata s cibulí a houbami přendáme do pekáče či zapékací mísy. Na zbylém tuku na pánvi osmahneme mouku, přilijeme kysanou smetanu, necháme přejít varem, přidáme kopr a touto omáčkou zalijeme kuřata. Zakryjeme pokličkou a dusíme ve středně teplé troubě do měkka.


Fotky receptu Kuře v koprové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře v koprové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !