Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuře v královské peleríně

fotka Kuře v královské peleríně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kuře v královské peleríně:

4 porce kuřecí prsa  |  másla  |  mouka  | 1/4 l bujónu  | 1/4 l smetany  | 10 dkg Eidamu  |  muškát. květu  |  sůl  |  strouhanka

Postup přípravy receptu Kuře v královské peleríně:

Prsa z jednoho kusu kuřete upečeme na másle v remosce. Z vypečeného tuku uděláme jíšku a zalijeme ji bujónem. Přidáme smetanu a chvíli vaříme. Pak přidáme strouhaný sýr, koření a sůl. Do remosky vložíme zpět nakrájené maso i kůží a zalijeme omáčkou. Povrch posypeme smíchanou strouhankou se sýrem a dáme znovu zapéct dozlatova.


Fotky receptu Kuře v královské peleríně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře v královské peleríně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !