Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.08. 2018
Dnes má svátek Johana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuře v tandúru

fotka Kuře v tandúru
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuře v tandúru:

8 kousků kuřete  | 1 hrnek bílého jogurtu  | 1 lžíce citronové šťávy  | 3 stroužky česneku  | špetka soli  | 2 lžíce olivového oleje  | 1 lžička mleté kurkumy  | 1 lžička mleté papriky  | 1 lžička mletého zázvoru  | 1 lžička garam masaly  | 1 zelný salát  | 1 citron

Postup přípravy receptu Kuře v tandúru:

Kousky kuřete zbavíme kůže a uděláme do nich 2 až 3
zářezy. Dáme do ploché nakládací misky. Maso zalijeme
šťávou z citronu a hezky ho v ní poválíme. Omáčku
vytvoříme z ostatních ingrediencí a zalijeme jí kousky
kuřete. Zakryjeme fólií a dáme přes noc do ledničky.
Kousky kuřete vyndáme z marinády a dáme v jedné vrstvě
na plech. Pečeme v předehřáté troubě na 220 stupňů
asi 15 minut, pak dopékáme na menším ohni dalších 20
minut. Podáváme se zelným salátem a ozdobíme citronem.


Fotky receptu Kuře v tandúru:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře v tandúru
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !