Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.04. 2018
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí bylinkové čevabčiči

fotka Kuřecí bylinkové čevabčiči
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kuřecí bylinkové čevabčiči:

300 g kuřecího masa  | 100 g slaniny  | 2 starší housky  | 2 vejce  | 1 dl mléka na namočení housky  | 1 lžíce škrobové moučky  | několik větviček rozmarýnu a zelené petrželky  |  olej na smažení  |  sůl

Postup přípravy receptu Kuřecí bylinkové čevabčiči:

Kuřecí maso společně se slaninou umeleme a smícháme s houskami nakrájenými na kostičky a namočenými v mléce. Přidáme vejce, nasekané bylinky, škrobovou moučku a sůl a důkladně promícháme. Ze směsi utvoříme válečky, které vkládáme do rozpáleného oleje a opečeme ze všech stran. Podáváme s brambory nebo pečivem.


Fotky receptu Kuřecí bylinkové čevabčiči:

Kuřecí bylinkové čevabčiči
Kuřecí bylinkové čevabčiči
Kuřecí bylinkové čevabčiči
Kuřecí bylinkové čevabčiči
Kuřecí bylinkové čevabčiči
Kuřecí bylinkové čevabčiči
Fotky vložil: damami,evr5,Nandiči 
Hodnocení receptu Kuřecí bylinkové čevabčiči
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !