Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí cordon bleu

fotka Kuřecí cordon bleu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Kuřecí cordon bleu :

8 kuřecíh prsíček  | 4 plátky šunky  | 4 plátky eidamu  | 4 plátky slaniny  |  muškátový ořech  |  mouka pšeničná hladká  | 2 vejce  |  strouhanka  | 80 g tuku

Postup přípravy receptu Kuřecí cordon bleu :

Vejce rozšleháme a přidáme strouhanku. Kuřecí řízky dotenka rozklepeme a vždy 2 přeložíme částečně přes sebe a sklepneme, aby vznikla větší plocha.
Na řízky klademe po plátku šunky, slaniny a sýra. Naplněný dvojřízek v půlce přeložíme, na okraji spojíme kovovou jehlou. Okořeníme solí, pepřem a muškátovým oříškem a obalíme ve vaječné směsi, kterou jsme připravili. Na rozpálený gril položíme misku ze silnějšího alobalu, trochu vytřeme olejem a řízky po ní rozložíme. Po každé straně grilujeme alespoň 5 minut. Místo grilování můžeme i smažit.



Fotky receptu Kuřecí cordon bleu :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí cordon bleu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !