Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí čtvrtky na medu

fotka Kuřecí čtvrtky na medu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuřecí čtvrtky na medu:

4 ks kuřecí čtvrtka  | marináda:  | 1 konzerva rajčatový protlak  | 1 lžíce worcesterská omáčka  | dle chuti: sůl  | 2 lžíce olivový olej  | 4 lžíce med  | dle chuti: mletý černý pepř  | 4 stroužky česnek  | 1 lžička oregano

Postup přípravy receptu Kuřecí čtvrtky na medu:

Postup přípravy receptu:
Česnek očistíme a prolisujeme do mísy. K česneku přidáme protlak, med, worcesterskou omáčku, oregano a olej. Marinádu důkladně osolíme, opepříme a vzniklou pastu promícháme.

Kuřecí čtvrtky důkladně očistíme a omyjeme. Osušíme je a potřeme připravenou pastou.

Kuřecí čtvrtky na medu vyskládáme do skleněného pekáčku a pečeme asi 1hodinu při 180 °C. Pokud by maso rychle hnědlo, přikryjeme pekáč listem alobalu.

Kuřecí čtvrtky na medu podáváme s pečenými brambory.



Fotky receptu Kuřecí čtvrtky na medu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí čtvrtky na medu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !