Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí frikasé s octem

fotka Kuřecí frikasé s octem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kuřecí frikasé s octem:

1 kg stehenních kuřecích řízků  | 3 lžíce olivového oleje  | 2 lžíce panenského olivového oleje  |  čerstvě mletý pepř  | 2 velké nakrájené stroužky česneku  | 2 lžičky rozmarýnu  | 5 najemno nakrájených sardelových filetů  | 80 ml vinného octa

Postup přípravy receptu Kuřecí frikasé s octem:

Stehenní řízky zbavíme přebytečného tuku, rozdělíme na 4 kusy a důkladně je otřeme kuchyňským papírem. Ve velké pánvi rozpálíme olivový olej a ze všech stran v něm osmažíme kousky kuřecího masa. Opepříme je, položíme na talíř a udržujeme teplé.
V čisté pánvi rozpálíme na mírném ohni panenský olivový olej, přidáme česnek, rozmarýn a sardele a smažíme tak dlouho, dokud nezačnou vonět. Přidáme kuřecí maso, vše důkladně promícháme a zalijeme vinným octem. Na mírném ohni vaříme, dokud maso není hotové. Pokud začne omáčka příliš houstnout, přilijeme do ní trochu vody.


Fotky receptu Kuřecí frikasé s octem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí frikasé s octem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !