Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí játra na cibulce

fotka Kuřecí játra na cibulce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 21

Použité suroviny receptu Kuřecí játra na cibulce:

1/2 kg kuřecích jater  | 1 cibule  | podle chuti pepř  | 2 lžíce sladké papriky  | 3 - 4 lžíce sladkého kečupu  | podle potřeby mouku na zahuštění  | podle chuti sůl  | trochu tuku na usmažení cibule

Postup přípravy receptu Kuřecí játra na cibulce:

Cibuli usmažíme na tuku a přidáme opraná játra. Opečeme, zasypeme sladkou paprikou a zamícháme. Podlijeme vodou nebo vývarem, přidáme pepř a kečup. Pod pokličkou dusíme doměkka. Před dokončením zahustíme moukou. Můžeme použít i hotovou jíšku /tmavou/. Podle chuti osolíme. Podáváme s těstovinami.


Fotky receptu Kuřecí játra na cibulce:

Kuřecí játra na cibulce
Kuřecí játra na cibulce
Kuřecí játra na cibulce
Kuřecí játra na cibulce
Kuřecí játra na cibulce
Kuřecí játra na cibulce
Kuřecí játra na cibulce
Kuřecí játra na cibulce
Kuřecí játra na cibulce
Fotky vložil: Natural,Torta,Nandiči,HankaHH,kozaroza 
Hodnocení receptu Kuřecí játra na cibulce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !