Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí játra s penne

fotka Kuřecí játra s penne
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kuřecí játra s penne:

350 g kuřecích jater  | 500 g penne  | 1 cibule  | 2 stroužky česneku  | 50 g ramy  | 2 lžíceq nastrouhané citronové kury  | 2 bobkové listy  | 120 ml červeného vína  | 2 lžíce rajského protlaku  | 2 lžíce ramy ke šlehání  |  sůl,pepř

Postup přípravy receptu Kuřecí játra s penne:

Penne uvaříme podle návodu a udržujeme v teple. Cibuli podusíme na Ramě Culinesse doměkka, přidáme česnek, játra, pomerančovou kůru a bobkové listy. Za míchání asi 3 minuty podusíme. Játra vyjmeme z pánve a do vypečené šťávy přimícháme červené víno, rajčatový protlak a Ramu Cremefine. Na mírném ohni povaříme, dokud omáčka nezhoustne. Bobkové listy vyjmeme, dáme játra zpět do pánve a krátce prohřejeme. Osolíme, opepříme a podáváme.


Fotky receptu Kuřecí játra s penne:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí játra s penne
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles