Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí kousky v bylinkové strouhance

fotka Kuřecí kousky v bylinkové strouhance
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kuřecí kousky v bylinkové strouhance:

1 ks kuře  | 1 svazek čerstvý tymián  | 1 svazek petržel  | 3 ks citron  | dle potřeby: mouka  | dle potřeby: strouhanka  | 2 ks vejce  | dle potřeby: olej na smažení  | dle chuti: pepř a sůl

Postup přípravy receptu Kuřecí kousky v bylinkové strouhance:

Omyté kuře rozporcujeme na menší kousky. Kousky masa vložíme do vhodné nádoby, osolíme, ochutíme pepřem, pokapeme citronovou šťávou, posypeme nasekanou petrželí, promícháme a necháme asi hodinu marinovat.
Osušené kousky marinovaného kuřete naklepeme. Do strouhanky zamícháme nasekaný tymián. Maso obalíme v mouce, pak obrátíme ve vajíčku vyšlehaném vidličkou. Obalíme v ochucené strouhance a usmažíme v oleji dozlatova.


Fotky receptu Kuřecí kousky v bylinkové strouhance:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí kousky v bylinkové strouhance
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !