Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí maso s jablkem, kari a cibulkou

fotka Kuřecí maso s jablkem, kari a cibulkou
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kuřecí maso s jablkem, kari a cibulkou:

500 g kuřecího masa  | 2 cibule  | 1 kelímek Rama Cremefine na šlehání  | dle chuti kari, sůl a pepř  | na smažení olej  | trošku solamylu  | 3 jablka

Postup přípravy receptu Kuřecí maso s jablkem, kari a cibulkou:

Kuřecí maso nakrájíme na kostky, obalíme v kari, v solamylu a osolíme. Na pánvi rozehřejeme olej, maso osmahneme. Když je hotové, tak maso vyndáme z pánve. Na pánvi osmahneme nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájená jablka. Když změknou, dáme zpátky maso, zalijeme Ramou, dochutíme ještě podle chuti solí a kari, necháme přejít smetanu varem a je hotovo. Podává se s rýží. Je to za chvilku a dobré.


Fotky receptu Kuřecí maso s jablkem, kari a cibulkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí maso s jablkem, kari a cibulkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !