Postup přípravy receptu Kuřecí maso s pšeničnou kaší:
Pšenici propereme, namočíme do studené vody a uložíme přes noc do chladničky. Vodu scedíme, pšenicí zalijeme slepičím vývarem a vaříme asi 50 min. Pórkové cibulky omyjeme, očistíme a nadrobno pokrájíme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Mrkev omyjeme, oloupeme a pokrájíme na nudličky. Vše přidáme spolu s máslem ke pšenici a povaříme ještě 10 min. Řízky omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Kerblík omyjeme, osušíme a až na několik snítek posekáme. Maso opečeme na oleji, osolíme, opepříme a spolu s posekaným kerblíkem přidáme k pšenici. Vmícháme zakysanou smetanu a 25 g parmazánu. Posypeme zbylým parmazánem a kerblíkem.