Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kuřecí medailonky po zámecku

fotka Kuřecí medailonky po zámecku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuřecí medailonky po zámecku:

600 g kuřecích prsíček  |  sůl, bílý pepř  | 15 g hladké mouky  | 3 lžíce oleje  | 20 g másla  | 150 g ananasového kompotu  | 100 g brusinkového kompotu  | 60 g kečupu  | 1 dcl vývaru nebo vody  | 1 dcl červeného vína

Postup přípravy receptu Kuřecí medailonky po zámecku:

Z kuřecích prsíček nakrájíme medailonky, mírně naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a na horkém oleji zprudka opečeme po obou stranách. Potom medailonky vyjmeme. Do výpeku přidáme máslo, nakrájený ananas, brusinky, kečup, vývar nebo vodu, červené víno.Promícháme, prohřejeme, podusíme.je-li šťáva řidší, tak zahustíme trochou solamylu, který rozředíme v trošce vody. Příloha: hranolky, americké brambory, krokety.


Fotky receptu Kuřecí medailonky po zámecku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí medailonky po zámecku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !