Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kuřecí po thajsku

fotka Kuřecí po thajsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Kuřecí po thajsku :

2 - 3 lžíce oleje  | 3 jarní cibulky  | 1 kůra z 1 limetky  | 2 - 3 lžičky červené karí pasty  | 500 g kuřecích prsou  | 1 lžíce hnědého cukru  | 1 lžíce rybí omáčky  | 400 ml kokosového mléka  | 1 hrst bambusových výhonků  | 10 - 15 cherry rajčátek  | trochu soli

Postup přípravy receptu Kuřecí po thajsku :

Ve vyšší pánvi usmažíme cibulku pokrájenou na půlkolečka. Asi po třech minutách přidáme karí pastu a kůru z omyté limetky a ještě minutku posmažíme. Přidáme na kostky nakrájené maso, které necháme zatáhnout.
Pak přisypeme cukr, rybí omáčku, vše zalijeme kokosovým mlékem a bez pokličky vaříme. Po pěti minutách přidáme bambusové výhonky a po dalších pěti minutách rajčátka nakrájená na půlky.
S nimi se směs vaří už jen velmi krátce a příliš nemícháme, aby si rajčátka udržela tvar. Podle potřeby dochutíme. Směs podáváme s rýží.


Fotky receptu Kuřecí po thajsku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí po thajsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !