Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí prsa po bavorsku

fotka Kuřecí prsa po bavorsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kuřecí prsa po bavorsku:

4 kuřecí prsa  | trocha vícebarevného pepře  | 1 lžíce oleje  | na ozdobu petrželka  | omáčka  | 1 šlehačka  | 1 konzerva steril. žampiónů  | 1 kostka vývaru ze zeleniny  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Kuřecí prsa po bavorsku:

Kuřecí řízky si připravíme klasickým způsobem: Nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Nejlépe čerstvě mletým čtyřbarevným pepřem.

Na pánvi zakápnuté troškou oleje opečeme z obou stran dozlatova. Poté řízky vyjmeme a uložíme do tepla.

Do výpeku dáme žampiony z konzervy i se šťávou a přidáme šlehačku. Ještě dochutíme kostičkou zeleninového knorru, solí a pepřem. Vše provaříme do hladké omáčky.

Na talíř dáme v teple uschované řízečky, které přelijeme žampionovou omáčkou. Podáváme s hranolky nebo s americkými brambory. Kuřecí prsa po bavorsku ještě před podáváním ozdobíme snítkou kudrnky.


Fotky receptu Kuřecí prsa po bavorsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí prsa po bavorsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !