Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí prsa po lombardsku

fotka Kuřecí prsa po lombardsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuřecí prsa po lombardsku:

400 g kuřecích prs  | 60 g másla  | 30 g cibule  |  sůl, pepř  | 1 lžíce petrželky  |  drůbeží vývar  | 200 g zeleného hrášku  | 100 g kuřecích jater  | 2 žloutky  |  šťáva z poloviny vývaru

Postup přípravy receptu Kuřecí prsa po lombardsku:

Kuřecí prsa omyjeme, odstraníme kůži a necháme okapat. Na másle osmahneme nakrájenou cibuli, vložíme osolená a opepřená kuřecí prsa a ze všech stran opečeme. Přidáme petrželku a pod pokličkou dusíme na mírném ohni asi 10 minut. Přidáme zelený hrášek a dusíme ještě 10 minut. Nakonec přidáme nakrájená játra a krátce podusíme. Odstavíme z ohně, necháme trochu prochladnout, přidáme žloutky rozšlehané s citronovou šťávou, zahřejeme a podáváme.


Fotky receptu Kuřecí prsa po lombardsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí prsa po lombardsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !