Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 18.11. 2018
Dnes má svátek Romana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí prsa ve skvělé marinádě

fotka Kuřecí prsa ve skvělé marinádě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuřecí prsa ve skvělé marinádě:

600 g kuřecích prsou  | 100 ml slunečnicového oleje  | 2 lžíce sójové omáčky  | 1 lžička worcestrové omáčky  | 3 stroužky česneku  | 1/2 lžičky oregána  | 1/2 lžičky bazalky  | 1/2 lžičky provenskálského koření  | 100 ml smetany

Postup přípravy receptu Kuřecí prsa ve skvělé marinádě:

Ze všech surovin (kromě smetany) si připravíme marinádu, do které dáme kuřecí maso pokrájené na tenké nudličky. Maso necháme naložené přes noc v ledničce. Potom maso zprudka osmahneme nasucho (olej je v marinádě), zalijeme smetanou a podusíme asi 20 minut. Podáváme s rýží basmati.




Fotky receptu Kuřecí prsa ve skvělé marinádě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí prsa ve skvělé marinádě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !