Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí prsíčka na zázvoru

fotka Kuřecí prsíčka na zázvoru
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kuřecí prsíčka na zázvoru :

600 g kuřecíh prsíček  | 10 g hladké mouky  | podle potřeby rostlinný olej  | podle potřeby voda  | 2 stroužky česneku  |  sojová omáčka  |  zázvor  |  sůl

Postup přípravy receptu Kuřecí prsíčka na zázvoru :

Prsíčka jemně naklepeme, osolíme a opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji. Přeložíme je na talíř a udržujeme v teple. Rozpálený olej na pánvi, zaprášíme hladkou moukou, zpěníme a zalijeme studenou vodou. Přidáme sůl, zázvor, utřený česnek a sojovou omáčku a za častého míchání necháme šťávu asi 10 minut povařit. Potom přes jemné síto přecedíme na kuřecí prsa. Podáváme s pečenou bramborou pečenou ve šlupce, přelitou jogurtovou zálivkou.


Fotky receptu Kuřecí prsíčka na zázvoru :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí prsíčka na zázvoru
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !