Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.08. 2018
Dnes má svátek Alan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí prsíčka s nivou, smažená v bramborákovém těstě

fotka Kuřecí prsíčka s nivou, smažená v bramborákovém těstě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kuřecí prsíčka s nivou, smažená v bramborákovém těstě:

400 g kuřecí prsíčka  | 150 g nivy  | 900 g brambor  | 200 g hladké mouky  | 2 vejce  | dle chuti majoránka, sůl, pepř, česnek

Postup přípravy receptu Kuřecí prsíčka s nivou, smažená v bramborákovém těstě:

Ukrojíme 4 řízky z kuřecích prsíček, naklepeme, mírně osolíme a potřeme česnekem. Na polovinu každého řízku dáme plátek nivy a řízek přeložíme. Opláchnuté brambory, jemně nastrouháme, necháme ustát a vodu scedíme. Do brambor přidáme mouku, vejce, utřený česnek, sůl, mletý pepř a majoránku. Těsto dobře rozmícháme. Plněné kapsy v těstíčku obalíme a na rozpáleném oleji pomalu smažíme do zlatova.


Fotky receptu Kuřecí prsíčka s nivou, smažená v bramborákovém těstě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí prsíčka s nivou, smažená v
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !