Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí prsíčka s plněnou kapsou

fotka Kuřecí prsíčka s plněnou kapsou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kuřecí prsíčka s plněnou kapsou:

4 plátky kuřecích prsíček  | dle chuti: sůl  | 1 špetka ty­miánu  | dle potřeby: tuk  | Nádivka na jednu porci:  | 1 lžička sterilovaného hrášku  | 1 lžička dokrájených sterilo­vaných žampiónů  | 1 lžička nadrobno na­sekané šunky

Postup přípravy receptu Kuřecí prsíčka s plněnou kapsou:

Plátky prsíček z obou stran jemně naklepeme, osolíme a lehce posypeme kořením. Na jejich jednu polovinu dáme směsku z hrášku, žampiónů a šunky, přehneme druhou po­lovinou, scukneme paličkou a ještě na této straně spojíme masovými jehlami (stačí jedna jehla na porci), nebo párátky. Vložíme do rozpáleného tuku a prudce osmažíme po obou stranách. Poté zmírníme pla­men a ještě 4-5 minut na kaž­dé straně dopečeme. Pokud máme petrželku, mů­žeme ji jemně nasekanou při­dat bud do náplně, nebo jí zdo­bit opečené plátky na talíři.


Fotky receptu Kuřecí prsíčka s plněnou kapsou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí prsíčka s plněnou kapsou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !