Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.08. 2018
Dnes má svátek Helena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí prsíčka s vermouthem a tymiánem

fotka Kuřecí prsíčka s vermouthem a tymiánem
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Kuřecí prsíčka s vermouthem a tymiánem:

3 kuřecí prsa  |  máslo  | 3 stroužky česneku  |  sůl, pepř  | 3 lžičky papriky  | 1 konzerva loupaných rajčat  | 125 ml Vermouthu (Roso)  |  sušený tymián  | 200 ml sladké smetany  | 150 g zakysané smetany

Postup přípravy receptu Kuřecí prsíčka s vermouthem a tymiánem:

Kuřecí prsíčka omyjeme a přepůlíme. Máslo necháme rozpustit v pánvi a kuřecí porce v něm krátce opečeme.
Teplotu snížíme. Okořeníme solí, pepřem a paprikou a přidáme Vermouth, rajčata a nadrobno nasekaný česnek.
Zakryjeme a asi 20 minut necháme dusit. Vmícháme tymián, smetanu sladkou i zakysanou a povaříme.



Fotky receptu Kuřecí prsíčka s vermouthem a tymiánem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí prsíčka s vermouthem a tymiánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !