Velký roční horoskop na rok 2019Velký roční horoskop na rok 2019 Jarní prázdniny 2019 - termínyJarní prázdniny 2019 - termíny 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoční strom
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 17.02. 2019
Dnes má svátek Miloslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí prsíčka v sýrovém přelivu

fotka Kuřecí prsíčka v sýrovém přelivu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Kuřecí prsíčka v sýrovém přelivu:

2 lžíce olej  | 1 lžíce máslo  | 4 ks kuřecí prsa  | podle chuti: grilovací koření a sůl  | omáčka:  | 200 ml smetana ke šlehání  | 200 g smetanový tavený sýr  | 200 ml smetana na vaření

Postup přípravy receptu Kuřecí prsíčka v sýrovém přelivu:

Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, ale neklepeme. Lehce je posypeme grilovacím kořením a na rozpuštěném másle prudce opečeme.

Smetany smícháme, zahřejeme v hrnci a za stálého míchání v nich rozpustíme sýr, až vznikne hustší omáčka.

Do zapékací misky dáme olej, opečená prsa a zalijeme sýrovou omáčkou.

Troubu předehřejeme na 200°C a maso přibližně 20 minut zapékáme.

Kuřecí prsíčka v sýrovém přelivu podáváme s pečeným bramborem.



Fotky receptu Kuřecí prsíčka v sýrovém přelivu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí prsíčka v sýrovém přelivu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !