Použité suroviny receptu Kuřecí pyré s bramborem a mrkví:
75 g kuřecích prsou
| 50 g póru
| 200 g brambor
| 1 lžíce oleje
| 175 g mrkve
| 2 rajčata bez slupky a jadérek
| 250 ml kuřecího vývaru bez soli
Postup přípravy receptu Kuřecí pyré s bramborem a mrkví:
Všechny suroviny nakrájíme nadrobno. Pórek lehce osmažíme lehce na oleji, vložíme k němu kousky kuř. masa a smažíme s pórkem než se opeče.
Přidáme brambory, mrkev a přelijeme kuřecím vývarem. Přivedeme k varu, plamen ztlumíme a pokrm přikryjeme pokličkou. Vaříme 20 minut.
V kuchyňském robotu směs rozmixujeme, až vznikne pyré.
Fotky receptu Kuřecí pyré s bramborem a mrkví:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!