Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí řízky po boloňsku

fotka Kuřecí řízky po boloňsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kuřecí řízky po boloňsku:

4 ks kuřecích prsíček  | 80 g cibule  | 100 g leča  | 1/4 l zakysané smetany  | 40 g hladké mouky  | 80 g sádla  | dle potřeby vývar  |  mletá paprika  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Kuřecí řízky po boloňsku:

Kuřecí prsíčka lehce naklepeme a poprášíme moukou. Na rozpáleném sádle z obou stran lehce opečeme a pak urovnáme do ohnivzdorné misky. Pak v pánvi na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, vmícháme papriku, zalijeme vývarem a povaříme. Povařenou směs nalijeme na kuře. Pod poklicí krátce podusíme. Přílijeme smetanu s rozmíchanou hladkou moukou. Přidáme lečo, pole chuti přisolíme, opepříme a dodusíme doměkka. Maso občas obrátíme. Podáváme s rýží, brambory


Fotky receptu Kuřecí řízky po boloňsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí řízky po boloňsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !