Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí řízky ve vínové omáčce

fotka Kuřecí řízky ve vínové omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kuřecí řízky ve vínové omáčce :

4 kuřecí řízky  |  sůl  |  pepř  |  hladká mouka  | 3 lžíce oleje  | 20 g másla  | 100 ml sladké smetany  | 100 ml bílého vína  | 50 g žampionů  | 50 g šunky

Postup přípravy receptu Kuřecí řízky ve vínové omáčce :

Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, opepříme, lehce poprášíme moukou a zvolna opečeme po obou stranách na oleji. Opečené řízky vyjmeme, do oleje přidáme máslo, víno, tři lžíce vody, vše přivedeme k varu, vmícháme smetanu, na plátky nakrájené a na másle osmažené žampiony a šunku, sůl, pepř a krátce podusíme. Do omáčky vložíme zpět kuřecí řízky, dobře je prohřejeme a podáváme. Vhodná příloha je dušená rýže.


Fotky receptu Kuřecí řízky ve vínové omáčce :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí řízky ve vínové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !