Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.08. 2018
Dnes má svátek Alan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí rizoto s houbami a pórkem

fotka Kuřecí rizoto s houbami a pórkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kuřecí rizoto s houbami a pórkem :

300 g pečeného nebo vařeného kuřecího masa bez kostí  | 280 g rýže  | 150 g hub  | 200 g očištěného pórku  | 60 g oleje  | kousek kostky slepičího bujonu  | špetka cukru  |  sojová omáčka  |  sůl

Postup přípravy receptu Kuřecí rizoto s houbami a pórkem :

Přebranou rýži propláchneme, necháme okapat, přidáme 20 ml oleje, zalijeme vodou, v níž jsme rozpustili slepičí bujon, osolíme a dusíme doměkka. Očištěné houby a pórek pokrájíme na plátky, osmažíme na tuku, přidáme kuřecí maso pokrájené na kostičky a opět je osmažíme. Měkkou rýži promícháme s masovou směsí, cukrem a sojovou omáčkou a podáváme se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Kuřecí rizoto s houbami a pórkem :

Kuřecí rizoto s houbami a pórkem
Fotky vložil: kozaroza 
Hodnocení receptu Kuřecí rizoto s houbami a pórkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !