Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí špejle v olivách

fotka Kuřecí špejle v olivách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Kuřecí špejle v olivách:

1,5 dl červeného vína  | 1 sklenice zelených oliv  | 100 g šunky  | 100 g žampionů  | 4 lžíce oleje  | 4 ks kuřecích prs  | 2 ks paprik  |  mletý pepř, sůl  | 1 ks cibule

Postup přípravy receptu Kuřecí špejle v olivách:

Maso z řízků nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme. Stejně si připravíme i šunku a papriku. Cibuli očistíme na nakrájíme najemno. Žampiony otřeme vlhkou utěrkou a nakrájíme na plátky.
Střídavě na špejle napichujeme maso, papriku a šunku, opečeme je zprudka na pánvi a schováme na teplé místo.
Ve výpeku orestujeme cibuli, plátky žampionů a olivy. Podlijeme červeným vínem a chvíli povaříme.


Fotky receptu Kuřecí špejle v olivách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí špejle v olivách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !