Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí stehna po sevilsku

fotka Kuřecí stehna po sevilsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kuřecí stehna po sevilsku:

4 kuřecí stehna  | 3-4 stroužky česneku  | 1-2 cibule  | 120 g oliv  | 3-4 lžíce vína  | 2 lžíce hladké mouky  | dle chuti tymian  | dle chuti petrželka  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř  |  olej

Postup přípravy receptu Kuřecí stehna po sevilsku:

Z kuřecích stehen odstraníme kůži. Na rozpáleném oleji osmahneme prolisovaný česnek a cibuli nakrájenou na půlkolečka. Zaprášíme moukou, rozmícháme, zalijeme teplou vodou a uvedeme do varu. Do omáčky vložíme kuřecí stehna, osolíme, opepříme, přidáme nadrobno nasekanou petrželku a tymián a dusíme doměkka. Podušené stehna přendáme do jiného hrnce, propasírujeme na ně přes síto omáčku a přidáme na kousky nakrájené olivy. Zalijeme bílým vínem a necháme ještě krátce podusit. Příloha- rýže.



Fotky receptu Kuřecí stehna po sevilsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí stehna po sevilsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !