Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuřecí stehna v alobalu

fotka Kuřecí stehna v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuřecí stehna v alobalu :

4 kuřecí stehna  | 4 plátky šunky nebo debrecínky  | 20 g másla  | 1 lžíce oleje  | 100 g čerstvých žampionů  | 2 malé cibulky  |  pepř  |  sůl  | 4 porce dušené rýže  | 4 čtverce alobalu

Postup přípravy receptu Kuřecí stehna v alobalu :

Kuřecí stehna osolíme a na oleji upečeme doměkka za častého podlévání vodou. Měkká přeložíme na kopečky dušené rýže, kterou jsme položili na alobal, poklademe je pokrájenou šunkou a plátky žampionů podušenými na zpěněné cibuli, osolíme, opepříme a alobal uzavřeme. Zapékáme asi 10 minut ve středně vyhřáté troubě nebo v málo vyhřátém grilu. Když se alobal nafoukne, pokrm z trouby vyjmeme, alobaly nastříhneme a podáváme. Vhodný doplněk je jemný zeleninový salát nebo kompot.


Fotky receptu Kuřecí stehna v alobalu :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí stehna v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !