Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí terina po zahradnicku

fotka Kuřecí terina po zahradnicku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kuřecí terina po zahradnicku:

300 g kuřecích stehýnek (bez kostí a kůže)  | 200 g kuřecích prsíček  | 150 g brokolice, rozebraná na kousky(kosťál na kostičky)  | 120 g mraženého hrášku  | 1 mrkev na kostičky  | 100 g plátkové šunky  | 120 ml smetany  | 1 lžička citronové kůry  |  bílý pepř, sůl  |  máslo na vymazání formy

Postup přípravy receptu Kuřecí terina po zahradnicku:

Mrkev a košťál dáme do osolené vroucí vody. Když změknou, na chvilku přidáme hrášek a kousky brokolice. Stehýnka a šunku nakrájíme na malé kostičky, přidáme citronovou kůru, sůl, pepř a promícháme. Prsíčka nakrájená na drobno, sůl, smetanu rozmixujeme. Když hmota získá pastovitou konzistenci, přidáme ji k zelenině a ke stehýnkům. Promícháme. Formu naplníme směsí. Do pekáčku nalijeme 3 cm vroucí vody a postavíme do něj formu. Pečeme 70 minut při 160°C. Druhý den vyklopíme.


Fotky receptu Kuřecí terina po zahradnicku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí terina po zahradnicku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !