Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.06. 2019
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kvasnicové noky do polévky

fotka Kvasnicové noky do polévky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Kvasnicové noky do polévky:

60 g hrubé mouky  | 1 vejce  | 1 lžíce rozpuštěného másla  | 2 lžičky sušených kvasnic  | dle potřeby: trochu mléka  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Kvasnicové noky do polévky:

V hrnku rozšleháme vejce, přidáme trochu mléka, sušené kvasnice a tolik mouky, aby vzniklo zahoustlé těstíčko.
Nakonec přidáme rozpuštěné máslo a necháme chvíli stát. Lžící vykrajujeme malé noky, které povaříme 4 minuty.



Fotky receptu Kvasnicové noky do polévky:

Kvasnicové noky do polévky
Kvasnicové noky do polévky
Kvasnicové noky do polévky
Kvasnicové noky do polévky
Kvasnicové noky do polévky
Kvasnicové noky do polévky
Kvasnicové noky do polévky
Fotky vložil: avalanche2,Natural,cudovluc,Nandiči 
Hodnocení receptu Kvasnicové noky do polévky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !