Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoční strom
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.12. 2018
Dnes má svátek Lýdie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Květák na římský způsob

fotka Květák na římský způsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Květák na římský způsob:

1 ks velký květák  |  sůl  | 5 dkg strouhaný sýr  |  na omáčku:  | 1 lžíce olej (může být sádlo)  | 1 lžíce rozsekaná petrželová nať  | 1/2 litru hovězí vývar z masoxu  | 5 lžic kečup  | 4 stroužky česnek  | 1 lžička voda  |  voda

Postup přípravy receptu Květák na římský způsob:

Očištěné a omyté růžičky květáku uvaříme v páře nebo v malém množství osolené vody do měkka. Pánev rozpálíme, zpěníme na ni rozsekaný česnek a petrželovou nať, podlijeme vývarem, přidáme kečup a 2-3 minuty dusíme. Zahustíme škrobem rozmíchaným ve vodě a necháme opět jen přejít varem.

Růžičky uvařeného květáku urovnáme na talíři, přelijeme omáčkou a zasypeme strouhaným sýrem. Podáváme horké.


Přílohy: brambory, bílé pečivo


Fotky receptu Květák na římský způsob:

Květák na římský způsob
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Květák na římský způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !