Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 16.11. 2018
Dnes má svátek Otmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Květák pod peřinou

fotka Květák pod peřinou
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Květák pod peřinou:

1 květák  | 200 g uzeného sýra  | 200 g šunky v celku  | 2 vejce  | 200 ml kysané smetany  |  muškátový oříšek  |  jarní cibulka  | 1 lžíce petrželové nati  | 2 lžíce hladké mouky

Postup přípravy receptu Květák pod peřinou:

Květák uvaříme v osolené vodě. Po mírném zchladnutí poskládáme do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku. Posypeme na kostičky nakrájenou šunkou a sýrem. Smetanu smícháne s vejci a moukou, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, nastrouhaný mušk. oříšek, petrželovou nať, mírně osolíme. Směsí zalejeme květák. Pečeme cca při 200 °C asi 15 minut.
Podáváme s pečivem a zeleninovým salátem.


Fotky receptu Květák pod peřinou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Květák pod peřinou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !