Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.09. 2018
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Květák s rajčatovým protlakem a česnekem

fotka Květák s rajčatovým protlakem a česnekem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Květák s rajčatovým protlakem a česnekem:

600 g květáku  | 1 ks cibule  | 200 g rajčatového protlaku  | 50 g tvrdého sýra  |  česnek  |  petrželka  |  pepř  |  sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Květák s rajčatovým protlakem a česnekem:

Cibuli pokrájenou nadrobno zpěníme na oleji. Přidáme utřený česnek, pokrájenou zelenou petrželku, vmícháme růžičky květáku , krátce osmahneme a přidáme rajčatový protlak.
Podle chuti osolíme, opeříme a dusíme doměkka, případně můžeme podlít vývarem. Na talíři posypeme nastrouhaným tvrdým sýrem.
Dobrou chuť!



Fotky receptu Květák s rajčatovým protlakem a česnekem:

Květák s rajčatovým protlakem a česnekem
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Květák s rajčatovým protlakem a česnekem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !