Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.06. 2019
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Květák s rajčatovým protlakem a česnekem

fotka Květák s rajčatovým protlakem a česnekem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Květák s rajčatovým protlakem a česnekem:

600 g květáku  | 1 ks cibule  | 200 g rajčatového protlaku  | 50 g tvrdého sýra  |  česnek  |  petrželka  |  pepř  |  sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Květák s rajčatovým protlakem a česnekem:

Cibuli pokrájenou nadrobno zpěníme na oleji. Přidáme utřený česnek, pokrájenou zelenou petrželku, vmícháme růžičky květáku , krátce osmahneme a přidáme rajčatový protlak.
Podle chuti osolíme, opeříme a dusíme doměkka, případně můžeme podlít vývarem. Na talíři posypeme nastrouhaným tvrdým sýrem.
Dobrou chuť!



Fotky receptu Květák s rajčatovým protlakem a česnekem:

Květák s rajčatovým protlakem a česnekem
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Květák s rajčatovým protlakem a česnekem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !