Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.08. 2018
Dnes má svátek Jáchym
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Květák zapečený s brambory a rajčaty

fotka Květák zapečený s brambory a rajčaty
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Květák zapečený s brambory a rajčaty:

1 kg vařených brambor  |  máslo  |  sůl  | 1 lžička kmínu  | 1 větší vařený květák  | 6 rajčat  | 2 stroužky česneku  | 1 lžička grilovacího koření bez GS  |  špetka muškátového oříšku  | 1 lžička provensálského koření  | 100 g strouhaného sýra  | ¼ l smetany

Postup přípravy receptu Květák zapečený s brambory a rajčaty:

Vařené brambory oloupeme, rozkrájíme na plátky a vyložíme jimi vymaštěný pekáček, osolíme a okmínujeme. Pak na ně rozprostřeme květák rozdělený na růžičky. Rajčata rozmačkáme s česnekem a kořením a rozložíme na květák. Zalijeme smetanou smíchanou se strouhaným sýrem a zapečeme do růžova (asi 20 minut).


Fotky receptu Květák zapečený s brambory a rajčaty:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Květák zapečený s brambory a rajčaty
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !