Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Květák zapečený se šunkou a smetanou

fotka Květák zapečený se šunkou a smetanou
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Květák zapečený se šunkou a smetanou:

1 květák  | špetka soli  | 2 dkg másla  | 15 dkg šunky  | 5 dkg anglické slaniny  | 15 dkg strouhaného sýra  | 1 dl smetany  | špetka kari

Postup přípravy receptu Květák zapečený se šunkou a smetanou:

Květák rozebereme na růžičky, vložíme do vařící
osolené vody, uvaříme téměř doměkka, vyjmeme a necháme
dobře okapat. Vložíme do vymaštěné zapékací misky,
obložíme na nudličky nakrájenou šunkou a slaninou,
posypeme sýrem, okořeníme kari, zalijeme smetanou a
pečeme v mírně vyhřáté troubě nebo pod grilem,
až se sýr roztaví.
Jako přílohu podáváme brambory.
Dobrou chuť.


Fotky receptu Květák zapečený se šunkou a smetanou:

Květák zapečený se šunkou a smetanou
Květák zapečený se šunkou a smetanou
Fotky vložil: kacice 
Hodnocení receptu Květák zapečený se šunkou a smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !