Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.01. 2018
Dnes má svátek Ctirad
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Květák zapečený se sýrem a smetanou

fotka Květák zapečený se sýrem a smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Květák zapečený se sýrem a smetanou:

800 g květáku  | 180 g tvrdého tučného sýra  | 50 g másla  | 1.5 dl smetany s obsahem 12% tuku  |  pepř, sůl

Postup přípravy receptu Květák zapečený se sýrem a smetanou:

Očištěný květák rozeberte na růžičky, košťál rozkrojte na čtvrtky, vsypte do vařící osolené vody a uvařte do změknutí. Ocezený květák drobně pokrájejte, polovinu urovnejte do vymaštěné zapékací misky, posypte jej větším dílem strouhaného sýra, opepřete a pokapte částí rozehřátého másla. Složení vrstev opakujte, vše přelijte smetanou a zapečte v dobře vyhřáté troubě asi 10 minut. Podávejte s vařenými brambory.



Fotky receptu Květák zapečený se sýrem a smetanou:

Květák zapečený se sýrem a smetanou
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Květák zapečený se sýrem a smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !