Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Květáková polévka s hovězím

fotka Květáková polévka s hovězím
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Květáková polévka s hovězím :

půl květáku  | 300 g předního hovězího masa s kostí  | 2 ks cibule  | 1 l hovězího vývaru  | 1 ks mrkev  | 2 ks bobkové listy  | 4-5 kuliček černého pepře  | 100 g másla  | trocha soli a kopru

Postup přípravy receptu Květáková polévka s hovězím :

Třicet minut před koncem varu hovězího vývaru přidáme k němu bobkový list, sůl, pepř a jednu celou oloupanou cibuli. Poté vývar přecedíme, cibulku i koření odstraníme a maso nakrájíme na kostičky. Květák rozebereme na malé růžičky. Druhou cibuli oloupeme a pokrájíme na půlměsíčky, mrkev oloupeme a nahrubo nastrouháme. Obojí opečeme na troše másla. Procezený osolený vývar uvedeme do varu, vložíme květák a vaříme 10-12 minut doměkka. Přidáme opečenou cibuli, mrkev a maso a všechno ještě chvíli společně povaříme. Hotové posypeme na talířcích koprem.


Fotky receptu Květáková polévka s hovězím :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Květáková polévka s hovězím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !