Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Květákové překapení

fotka Květákové překapení
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Květákové překapení :

1 Kg vařených brambor  | 1 květák  | 300 g gothaje  |  pórek  |  bylinková sůl  |  zelený pepř  | 4 vejce  | 150 g sýru gouda  | 1 kelímek smetany

Postup přípravy receptu Květákové překapení :

Květák uvaříme v osolené vodě, ne úplně do měkka. Pekáček vymažeme a dno poklademe plátky vařených brambor. Osolíme je a opepříme. Na ně rozložíme vařený květák, šunku pokrájenou na kousky a osmahnutou na oleji. Zasypeme porkem. Nahoru dáme další vrstvu brambor. Posypeme je strouhaným sýrem, zalijeme smetanou rozkvedlanou s vejci. Zapečeme.


Fotky receptu Květákové překapení :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Květákové překapení
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !